QX Gay Gaalan yleisöäänestys vuoden 2013 säväyttävämmistä hlbti-hetkistä on alkanut. Kenestä tulee Vuoden homo? Kuka on Vuoden hetero? Palkinnot jaetaan yhteensä yhdessätoista kategoriassa QX:n lukijoiden ehdotusten perusteella. Voit osallistua äänestykseen tekstiviestillä.

Gaalan juontaa näyttelijä Krista Kosonen. Lue Kristan haastattelu QX:stä, tästä linkistä. Kuva: Kaapo Kamu.

Äänestä suosikkisi voittoon!

Äänestyssivulla näet esittelyt ehdokkaista ja voit äänestää omaa suosikkiasi. Äänestys on vahvistettava tekstiviestillä, hinta 0,50 €. Vai yksi äänestys matkapuhelinliittymää kohden hyväksytään. Siirry tästä äänestyssivulle. Äänestää voi 2. – 16.1.2014.

Olemme saaneet palautetta, että joissakin Soneran liittymissä operaattorilta on tullut viesti, jossa kerrotaan palvelun aktivoimisesta. Kyseessä on äänestykseen käytettävästä push-palvelusta, johtuva automaatinen viesti. Äänestyksen hinta on kuitenkin vain 0,50 €, eikä äänestämällä sitoudu mihinkään palveluun tai tilaukseen.

Kuka QX Gay Gaalassa voittaa?

1. Joulukuun alussa QX:n lukijat saivat vapaaesti nimetä oman suosikkinsa ehdokkaaksi jokaisessa palkintoluokassa.

2. Jokaisesta palkintoluokasta eniten nimetyt ehdokkaat ovat mukana äänestyksessä.

3. Voit äänestää suosikkiasi tekstiviestillä. Äänestää voit vaikka vain yhdessäkin kategoriassa, kaikkia ei tarvitse käydä läpi. Äänestys tapahtuu äänestyssivulla ja äänestys on vahvistettava tekstiviestillä. Yhdestä matkapuhelinliittymästä hyväksytään vain yksi äänestyskerta. Jos äänestät uudelleen, vain viimeisin äänestys huomioidaan. Äänestää voi kaksi viikkoa 2. – 16.1.2014.

4. QX Gay Gaalassa ei ole juryä, voittoon pääsee vain yleisön äänillä.

Voittajien nimet selviävät gaalan aikana illan edetessä. Voittajia ei julkisteta etukäteen.

Krista Siegfrids nimettiin ehdokkaaksi useammassakin palkintoluokassa. Tuleeko Kristasta Gay Gaalan voittaja?

Suomen ensimmäisen QX Gay Gaalan yhteistyökumppanit ovat KLM, Viking Line, Vallila Interior, Scandic Hotels, Red Green Blue RGB. Yhteistyössä ovat mukana myös a.k.a. Luova ja Queen Berry.

Liput QX Gay Gaalaan ovat myynnissä Lippupalvelussa.

QX Gay Map: QX Gay Gaala perjantaina 24.1.2014 klo 20 alkaen The Circus-yökerhossa Helsingissä.

Lisätty tieto push-ilmoituksesta Soneran liittymissä.