Amerikkalainen ammattijalkapalloilija Robbie Rogers kertoi homoseksuaalisuudestaan helmikuussa 2013 ja ilmoitti välittömästi lopettavansa jalkapallouransa Leeds United -joukkueessa. Avoimessa haastattelussa hän kertoo elämästään, myös siitä ensimmäisestä kerrasta miehen kanssa.

Kuvakaappaus haastatteluvideosta.

Sittemmin Rogers pyörsi päätöksensä ja palasi ammattijalkapallon pariin. Nykyään hän pelaa amerikkalaisessa LA Galaxy -joukkueessa.

Rogersilta on juuri ilmestynyt kirja Coming Out to Play. Hän antoi myös haastattelun, jossa avoimesti kertoi, mitä hänen uuteen elämäänsä avoimesti homoseksuaalina miehenä kuuluu.

Rogers kertoo olevansa ypleä siitä, että hyväksyi homoutensa ja rohkeni tulla kaapista.

Haastattelussa Rogers myös kertoo, että harrasti seksiä ensimmäisen kerran lukiossa naisen kanssa ja se oli ihan ok. Rogers kertoo, että ensimmäinen kerta miehen kanssa tapahtui vasta 25-vuotiaana, sen jälkeen kun hän oli tullut kaapista.

Rogers antoi haastattelu GQ-lehdelle, joka on nimennyt hänet Vuoden mieheksi. Rogersin mielestä ”Vuoden mies on varma seksuaalisuudestaan ja ei pelkää sitä, mitä muut ajattelevat”.