Suomen neljäs QX Gay Gaala on torstaina 2. helmikuuta 2017. Tänä vuonna gaalassa on juontajapari. Arvaa ketkä juontajat ovat ja voita.

Kuva: Jussi Virkki / QX

Arvuuttelu seuraavan Gaygaalan juontajista käy villinä. Arvauksia on tullut paljon, mutta oikeaa paria ei ole vielä kukaan osannut veikata. Tähän mennessä on muun muassa paljastettu, että juontajamme eivät ole aikaisemmin työskennelleet yhdessä ja että molemmat ovat ainakin olleet näyttelijöitä. Tässä on vielä videoklippi auttamaan.

Kerro oma arvauksesi gaalan Facebook-sivulla. Oikein arvanneiden kesken arvotaan unohtumaton gaalailta kahdelle: liput kutsuvieraspaikoille ja Show Dinner. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortteja QX-Shoppiin.

Voit myös jo ehdottaa omia suosikkejasi mukaan äänestykseen. Ehdolleasettelu on avoinna osoitteessa Qx.fi/gaygaala17 Äänestys alkaa joulukuussa.

QX Gay Gaala Savoy-teatterissa torstaina 2.2.2017. Liput ovat myynnissä lippu.fi ja Savoy-teatterissa. Liput alkaen 15 €. Setan jäsenjärjestöjen jäsenet, opiskelijat ja työttömät alennettuun hintaan.