Vuoden homo Saara Aalto on lahjakas ja monipuolinen laulaja, joka näyttää nyt vihdoin olevan kansainvälisen läpimurron kynnyksellä. Saara on kulkenut X Factorissa upeilla esityksillään vahvasti eteenpäin. Sunnuntaina (6.11.) Saaran puoliso ja manageri Meri Sopanen kertoi, että Saara on solminut managerointisopimuksen englantilaisen toimiton kanssa.

Saara selvitti tiensä voittoon sunnuntain karsinnasta. Kuvakaappaus; X Factor/ YouTube

 

Saara Aalto valittiin Vuoden homoksi QX Gay Gaalassa helmikuussa. Kuva: Karo Holmberg

Britannian X Factori -kilpailussa Saara on jo päässyt seitsemän parhaan joukkoon. Saara on kunnianhimoisesti ja määrätietoisesti osallistunut moniin kilpailuihin Suomessa ja päässyt aivan kärkeen, mutta ei kuitenkaan voittoon asti.

– Saara on toiminut yrittäjänä viimeiset 5 vuotta luoden itse kaiken; oman levy-yhtiön, oman nettikaupan, kerännyt rahat viiden levyn ja usean ison budjetin musavideon tekemiseen, hoitanut itsensä Kiinaan ja levyttänyt kiinaksi. Kaikki on ollut järjetöntä riskien ottamista, totesi Saaran manageri ja puoliso Meri MTV:lle.

Saara on nyt solminut kansainvälisen managerisopimuksen Roar Globalin kanssa, sopimus on tehty X Factorin aikana ja jatkuu kisan jälkeen, Meri kertoi MTV:lle.

X Factorin ensimmäisten finaaliviikkojen ajan Saara oli kahden vähiten ääniä saanee kilpailijan joukossa, mutta sitten tapahtui käänne ja Saara alkoi päästä jatkoon suoraan yleisöäänillä ja on sittemmin vakuuttanut taidoillaan myös tuomariston yhä tiukemmaksi käyvässä kisassa. Nyt Saara on seitsemän parhaan joukossa.

Lähteet: MTV, YLE