Vuoden ensimmäisessä viikkokatsauksessa muun muassa, homotähdet pääseet viihdemaailman palkkaeliittiin, sarjakuva-albumi rakkauden puolesta Pulsen uhrien muistolle on julkaistu, ikä ei määritä seksin määrää eikä tarvetta muistuttaa tuore kampanja ja sometähti paljastelee uudessa Netflix-sarjassa.

Perjantaina starttasi SVT Playlla pohjoismaisen menestyssarjan SKAMin kolmas kausi. Tiiserivideolla on vihjailevaa härnäystä pukuhuoneessa, jossa tilannetta sivusta seuraava roolihahmo Isak saa päälleen jotain muuta kuin vettä.

Thaimaan naapurivaltiossa Kambodžassa polisii etsii kolmea miestä, jotka photshoppasivat kuninkaan homopornovideoon. Kuningas Norodom Sihamonin pää on kuvankäsittelyllä liitetty homoseksikohtaukseen. Kuningas on 63-vuotiasa, ei ole koskaan ollut naimissa, eikä hänellä ole lapsia. Kuninkaan edeltäjä totesi, että Sihamoni rakastaa naisia kuten siskojaan. Huhut kuninkaan homoudesta vellovat jatkuvasti. Toisin kuin Thaimaassa, Marokossa tai Saudi-Arabiassa, Kambodžan kuninkaan pilkkaaminen ei ole nimenomaisesti lailla kiellettyä. Kuninkaan katsotaan kuitenkin edustavan kansaa ja kunikaan pilkkaaminen on siten koko kansakunnan pilkkaamista.

Homotähdet kuuluvat palkkaeliittiin kertoo Variety, joka on listannut TV:n kovatuloisimmat julkkikset. Big Bang Theoryn tähti Jim Parsons on listan kärjessä ja tienaa huikeat miljoona dollaria jokaiselta jaksolta. Saman saavat saman sarjan muut kaksi tähteä. Suositun Ellen DeGeneresin ansiot ovat uskomattomat 20 miljoona vuodessa, jolla hän on omassa kategoriassaan reality/host/news, kolmantena.

Pulsen yökerhoiskun uhreja ja heidän perheitään kunnioitetaan erityisellä 144-sivuisella sarjakuvajulkaisulla. DC Comicsin ja IDW:n yhteistyönä syntynyt Love is Love (kuva yllä) sisältää yli 100 tarinaa. Yhden tai kahden sivun mittaiset tarinata juhlistavat rakkautta kaikissa muodoissa. Teos on tehty ilman palkkioita ja kaikki tuotot menevät Floridan seksuaalivähemmistöjen järjestön hyväksi.

New Yorkin Escuelita homobaarin omistaja Savyon Zabar on löytynyt kuristettuna vuoteestaan. Ruumiin löysi Zabarin (54) asuinkumppani heidän asunnostaan Upper West Sidella keskiviikkona aamulla. Ennen sulkeutumistaan viime vuonna, Escuelita oli latinojen suosima homopaikka.

Uusi Netflix sarja Chasing Cameron kertoo amerikkalaisen internet persoonallisuuden Cameron Dallasin elämästä. 22-vuotiaalle somejulkkikselle poseeraaminen ei ole vierasta ja uutuussarjassa onkin paljasta pintaa (kuvakaappaus alla).

Some ei ole vain diginatiiveja varten, toisaalta homomiehet lienevät olleet suuressa määrin etujoukoissa digitaalisen seuranhaun kanavia hyödyntäessään. Yhtä kaikki, #SmartSexyStrongSilver -kampanja näyttää meille, että vanhemmatkin seksuaalivähemmistöjen edustajat voivat olla kuumia. Kampanjan sivuilla markkinoidaan teemapaitaa.Kampanjan perustajiin kuuluva Mike Enders, 44, kertoo, että kampanjan tarkoitus on herättää keskustelua syrjinnästä ja tarpeista. ”Tunnen uskomattomia hlbti-ihmisiä, joilla vielä yli 50-vuotiainakin on aktiivinen seksielämä”.

Kuva: #smartsexystrongsilver/Instagram