Teini-ikäinen homo Franco Kaodimuo uhataan karkottaa Ruotsista. Franco (kuvassa) saapui Ruotsiin 2015 Nigeriasta sen jälkeen, kun hänen samanikäinen poikaystävänsä oli hakattu kuoliaaksi. Tulkin painostuksesta Franco ei kuitenkaan kertonut Ruotsin maahanmuuttoviranomaisille seksuaalisuudestaan ja sen seurauksena viranomaiset eivät nyt usko Francon olevan homo, joten hänet voidaan palauttaa Nigeriaan.

Valkoisen talon nettisivuilta lähes välittömästi Trumpin virkavalan jälkeen kadonneet seksuaalivähemmistöihin viittavaat linkit herättivät hämmenystä ja kauhua sosiaalisessa mediassa. Asian painoarvoa on kuitenkin joidenkin lähteiden mukaan paisuteltu, eikä kyse olisi Trumpin prioriteeteista, vaan sivuston päivityksestä, sillä monet muutkaan linkit sivulla eivät vielä toimi. Obaman hallinnon sivut löytyvät arkistosta.

Uimari Tom Daley jäi kiinni seksivideosta. Daley on tunnustanut harrastaneensa online-seksiä Snapchatissa 23-vuotiaan faninsa kanssa. Video ei ole tuore, se on ilmeisesti kuvattu pian Daleyn kihlautumisen jälkeen viime talvena. Daley ei koskaan tavannut faniaan. Video ajoittuu aikaan, jolloin tuore pari oli pitkään erillään. Daley kertoi medialle, että tämä ei tule toistumaan ja että tapahtunut on lujittanut hänen ja miesystävänsä välejä.

Suosikkisarja Will & Grace palaa 10 jakson mittaisen uuden tuotankauden verran ilahduttamaan vuoden vaihteessa.

Helsingissäkin usein nähty Sherry Vine repäisee varmalla tyylilään We Didn’t Start The Fire -videolla. Haastattelussaan Sherry Vine kertoo videon poikkeavan aikaisemmistaan. Tässä ei flirttaila ronskilla seksikuvastolla, vaan se kuvaa seksuaalivähemmistöihin kuuluvien tuntoja Yhdysvalloissa tällä hetkellä, kun valta on vaihtunut ja tulevaisuus pelottaa.