Hivpoint suorittaa parhaillaan kyselyä miesten välisestä seksistä ja hivistä. Kysely on suunnattu homo- ja bimiehille ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa sekä sukupuolivähemmistöihin kuuluville. Kyselyyn voi vastata 4.6. saakka. Kyselyyn voi vastata tästä linkistä.

Kysely toteutettiin ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten ja silloin kyselyyn vastasi peräti 1100 henkilöä. Vastaamalla kyselyyn voit auttaa muun muassa kehittämään parempia seksuaaliterveyspalveluja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville miehille.

Kysely on osa Hivpointin ja Positiiviset ry:n yhteistä SeksiPertti -kampanjaa. Arvioitu vastausaika on noin 15 minuuttia ja vastaaminen onnistuu myös mobiililaitteilla.  Vastaaminen tapahtuu nimettömänä. Vastaukset käsitellään ja tulokset raportoidaan luottamuksellisesti ja vastaajan anonymiteettiä kunnioittaen. Niiden vastaajien kesken, jotka jättävät yhteystietonsa, arvotaan palkinnoksi vuoden kondomit ja liukuvoiteet tai lahjakortti seksitarvikeliikkeeseen.