”Saamme auttavaan chattiimme runsaasti kysymyksiä deittailuun liittyen, miten voisi tavata jonkun, miten ihmiset ovat väsyneitä pelkkään seksiin ja tarvitsevat apua deittailuun. Chatissa ja kun olemme jalkautuneet klubeille asiantuntijoidemme kanssa saamma usein keskustella deittailusta eri näkökulmista”, kerrotaan kirjan toteuttamisesta vastaavasta RFSL:stä.

Deittikirja on siis syntynyt homoyhteisön syvästä tarpeesta.

”Kaikkiaan 23 henkilöä kertoi meille syvähaastattelussa kokemuksistaan. Henkilöt olivat eri taustoista ja heidän kokemuksensa olivat erilaisia. Kirjan tarkoitus on luoda reilumpi deittailuilmapiiri ja innostaa ihmisiä deittailemaan enemmän – tai vähemmän.”

”Huolimatta ihmisen aikaisemmista kokemuksista, hän voi oppia tästä jotain, mitä voi elämässään hyödyntää.  Kirja on buffetti, missä tarjoilemme ajatuksia ja kipupisteitä, jotka usein ilmenevät deittailuun liittyen, deittivinkkejä ja muutamia ajatuksia turvallisemmasta seksistä.”

Tekijät suosittelevat kirjaa jokaiselle, joka kaipaa inspiraatiota tai apua deittailuunsa. ”Joku voi haluta uusia kokemuksia, iskeä seuraa netistä tai ymmärtää, milloin deittikumppanin kanssa kannattaisi ottaa seuraava askel.”

Kirja on kirjoitettu homoille ja b-miehille, mutta antaa tekijöiden mukaan jotain kaikille lhbti-yhteisömme jäsenille.

6 nopeaa deittivinkkiä juhannukseen

Oh yes!

  • Ympäri mennään, yhteen tullaan – olkaa miellyttäviä toisillenne.
  • Etsi ihmisiä, jotka tuovat esiin parhaita puoliaan.
  • Muista ottaa mukaan kumit ja liukkari.

Ei näin!

  • Älä pönkitä oma egoasi olemalla tarpeettoman töykeä. Voi sanoa ei olematta mulkku.
  • Älä lähetä munakuvia pyytämättä.
  • Ei tarkoittaa EI! Jos toinen ei halua seksiä eikä tapaamista, kunnioita hänen valintaansa äläkä nalkuta.